wandelcoaching Rotterdam

Wandelcoaching Rotterdam, Kralingse Bos. Wandelen met een coach om letterlijk en figuurlijk stappen te zetten in de richting van wat voor jou belangrijk is. Na zo’n wandeling ben je weer opgeladen, vol frisse moed en inspiratie om het juiste te doen (en laten).

Wat je krijgt en wat het kost:

  • Een uitgebreide telefonische kennismaking (gratis en vrijblijvend).
  • Een intake per e-mail ter voorbereiding op de wandeling(en).
  • 1,5 uur 100% aandacht voor jou in het prachtige Kralingse Bos.
  • Je inzichten kun je desgewenst verankeren met een Polaroid foto.
  • Persoonlijk contact per e-mail of telefoon na de eerste wandeling en desgewenst tussendoor.

Hiervoor betaal je 95 euro (exclusief BTW)*

* tarief per 1 januari 2019

Weten met welke thema’s je terecht kunt? Ga naar de pagina ‘voor jou?’

Wandelcoaching Rotterdam, Kralingse Bos

Wandelcoaching is een krachtige manier om bij jezelf stil te staan. Je beweegt, je zintuigen worden geprikkeld en je bent buiten. Doordat je tijdens het wandelen om je heen kunt kijken voel je je vrijer dan in een spreekkamer. Het wandelen geeft je letterlijk en figuurlijk lucht. De omgeving heeft voor je geest het effect van een mini vakantie zodat je na de wandeling opgeladen bent en je geïnspireerd en vrij voelt.

Kralingse Bos, Heemtuin, oktober 2018

Elke wandelsessie vormt een afgerond geheel zodat één sessie al een merkbaar positieve uitwerking heeft op de verschillende gebieden die in jouw leven spelen. Jouw sessie wordt afgestemd op jouw behoefte. Samen bepalen we aan het begin van de wandeling met welke concrete intentie je de wandeling start. Ik help je als wandelcoach om die intentie te realiseren, door oefeningen aan te dragen en vragen te stellen. Het doel van de wandeling is om je te helpen tot nieuwe inzichten te komen. De inzichten die jij in jezelf vindt, maken dat je als vanzelf voor nieuw gedrag zult kiezen dat aansluit bij wat je wilt bereiken.

‘Tijdens de wandeling kwam ik er achter wat voor mij werkelijk belangrijk is en daardoor lukt het me nu beter om keuzes te maken.’ ~ Sara, 28

Inzichten verankeren

wandelcoaching inzichten verankeren

Als je wilt kun je met de polaroid camera die we meenemen zelf gekozen beelden koppelen aan jouw inzichten. Door je inzichten op deze manier te verankeren roep je ze op wanneer je de polaroid opnieuw bekijkt. Je kunt je inzichten letterlijk een plek geven, aan de muur of in je portemonnee bijvoorbeeld.
Wandelcoaching Rotterdam, Kralingse Bos
Het Kralingse Bos is een prachtig stadspark rondom de Kralingse plas, met  bebossing, een Heemtuin, grazende schapen en zicht op de skyline van Rotterdam. Er zijn veel vogels te zien en te horen. In het Kralingse Bos ervaar je de seizoenen. Een krachtige plek om te ontsnappen aan het stadse leven.

‘Ik heb inzichten opgedaan waar ik mijn leven lang iets aan heb. Ik raad iedereen aan om eens zo’n wandeling te doen.’ ~ Susan, 38

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of een wandelcoach wat voor je is? Stuur een bericht en ik neem contact met je op.

© Noortje van Deursen | praktijk voor wandelcoaching en meer | Coach Rotterdam en daar buiten