wandelcoaching Rotterdam

Wandelcoaching Rotterdam, Kralingse Bos. Wandelen met een coach om letterlijk en figuurlijk stappen te zetten in de richting van wat voor jou belangrijk is. Na zo’n wandeling ben je weer opgeladen, met frisse moed en inspiratie om het juiste te doen (en laten).

Wat je krijgt en wat het kost

  • Een telefonische kennismaking (gratis en vrijblijvend).
  • Een intake per e-mail ter voorbereiding op de wandeling(en).
  • 100% aandacht voor jou in het prachtige Kralingse Bos.
  • Je inzichten kun je desgewenst verankeren met een Polaroid foto.
  • Persoonlijk contact per e-mail of telefoon na de eerste wandeling en desgewenst tussendoor.

Hiervoor betaal je 95 euro exclusief BTW.

Wandelcoaching Rotterdam, Kralingse Bos

Wandelcoaching is een krachtige manier om bij jezelf stil te staan. Je beweegt, je zintuigen worden geprikkeld en je bent buiten. Doordat je tijdens het wandelen om je heen kunt kijken voel je je vrijer dan in een spreekkamer. Het wandelen geeft je letterlijk en figuurlijk lucht. De omgeving heeft voor je geest het effect van een mini vakantie.

wandelcoaching coach Rotterdam Kralingse Bos
Kralingse Bos, Heemtuin, oktober 2018

Elke wandelsessie vormt zoveel mogelijk een afgerond geheel zodat één sessie al een merkbare uitwerking kan hebben. Jouw sessie wordt afgestemd op jouw behoefte. Samen bepalen we aan het begin van de wandeling met welke concrete intentie je de wandeling start. Ik help je als wandelcoach om die intentie te realiseren, door vragen te stellen, goed naar jou te luisteren en oefeningen aan te dragen. Het doel van de wandeling is om je te helpen tot nieuwe inzichten te komen. De inzichten die jij in jezelf vindt, maken dat je voor nieuw gedrag kunt kiezen, dat aansluit bij wat je wilt bereiken.

Tijdens de wandeling kwam ik erachter wat voor mij werkelijk belangrijk is. Daardoor lukt het me nu beter om keuzes te maken. ~ Sara, 28

Ik heb leren stilstaan bij mijn gevoelens en kan ze nu beter uiten. Daardoor ben ik meer open en zit ik lekkerder in mijn vel. ~ Petra, 45

Ik heb geleerd dichter bij mezelf te blijven. Ik durf te reflecteren op emoties. Ik durf te ‘niksen’. ~ Ria, 65

Inzichten verankeren

wandelcoaching kralingse bos inzichten verankeren

Als je wilt kun je met de polaroid camera die we meenemen zelf gekozen beelden koppelen aan jouw inzichten. Door je inzichten op deze manier te verankeren roep je ze op wanneer je het beeld opnieuw bekijkt. Je kunt je inzichten letterlijk een plek geven; aan de muur of in je portemonnee bijvoorbeeld.

Wandelcoaching Kralingse Bos Rotterdam

Het Kralingse Bos is een prachtig stadspark rondom de Kralingse plas, met  bebossing, een heemtuin, grazende schapen en zicht op de skyline van Rotterdam. Er zijn veel vogels te zien en te horen. In het Kralingse Bos ervaar je de seizoenen. Het is een goede plek om te ontsnappen aan het stadse leven.

Ik heb inzichten opgedaan waar ik mijn leven lang iets aan heb. ~ Susan, 38

    © Noortje van Deursen | praktijk voor wandelcoaching en meer | Coach Rotterdam en daar buiten