Voor jou?

Welk thema speelt er bij jou? Kijk in het lijstje hieronder of jouw thema er tussen staat. Je kunt ook meteen een gratis telefonische kennismaking boeken via de oranje knop. Onder de lijst met thema’s vind je een korte tekst over mijn manier van werken.

Thema’s voor wandelcoaching

De kern raken

Welk thema er bij jou ook speelt, mijn begeleiding is er op gericht om de kern te raken. Als de kern geraakt is merk je dat; je voelt dat je een stap hebt gemaakt in je bewustwording, waardoor je gemakkelijker in beweging kunt komen. Tijdens de coaching is het de bedoeling dat jij je volledig gehoord en begrepen voelt. Ik ondersteun je, daag je uit en moedig je aan. We doen wat voor jou werkt met als uitgangspunt dat alle antwoorden in jou te vinden zijn – hoewel het kan lijken alsof dat niet zo is. Het uitgangspunt is dat je door de coaching meer kracht en energie zult gaan ervaren.

100% aandacht voor jou

Tijdens de wandelsessies is er 100% aandacht voor jou. Je ontvangt coaching op maat en niet volgens één methode. Zo weet je zeker dat de handvatten die je krijgt aangereikt, zijn afgestemd op jouw unieke behoefte. Ik gebruik technieken waarvan ik weet dat ze effectief zijn. Daarvoor put ik uit vele bronnen en laat ik me inspireren door verschillende experts en denkers. Ook mijn eigen levenservaring breng ik in, op een manier die geen afbreuk doet aan jouw unieke verhaal.

© Noortje van Deursen | Wandelcoach Rotterdam