Voor jou?

Welk thema speelt er bij jou? Kijk in het lijstje hieronder of jouw thema er tussen staat. Stuur je mij liever een persoonlijk bericht? Dat kan natuurlijk ook. Ik bel je dan zo snel mogelijk op. Onder het lijstje met thema’s vind je een korte tekst over mijn manier van werken. Wat je krijgt en wat het kost lees je hier.

Nu ook: GRATIS loopbaan ontwikkeladvies! Reserveer meteen jouw plekje. 

Thema’s voor wandelcoaching

Gratis telefonische kennismaking? Neem contact op.

Iedereen heeft baat bij een coach

Iederéén kan een coach gebruiken; wie een coach inschakelt investeert in zichzelf. Ook als jouw leven op rolletjes loopt zet je met een coach net even die extra stappen om jezelf te blijven uitdagen. Een coach is iemand die je inschakelt om het beste in jou naar boven te halen. Een coach ondersteunt je, daagt je uit en moedigt je aan.

Ik ben perfectionistisch en heb de neiging om over mezelf te oordelen. Tijdens de coaching kwam ik er achter dat ik mijzelf in gedachten steeds strafte en belemmerde. Ik was er van overtuigd dat ik dat oordeel naar mezelf pas kwijt zou raken als ik mijn doelen bereikte. Van Noor leerde ik andersom te denken: minder oordelen, dan gaat de rest ook makkelijker. Een echte eye-opener.

Lara, journalist, 28

De kern raken

Een goed gesprek raakt de kern. Welk thema er bij jou ook speelt, mijn begeleiding is er op gericht om de kern te raken. Als de kern geraakt is merk je dat; je voelt dat je een stap hebt gemaakt in je bewustwordingsproces, waardoor je gemakkelijker in beweging kunt komen. Een goed gesprek is ook een gesprek waarin jij je volledig gehoord, begrepen en uitgedaagd voelt. Het gesprek brengt je verder, zonder oordelen.

100% aandacht voor jou

Tijdens de wandelsessies is er 100% aandacht voor jou. Je ontvangt coaching op maat en niet volgens één methode. Zo weet je zeker dat de handvatten die je krijgt aangereikt, zijn afgestemd op jouw unieke behoefte. Ik gebruik technieken waarvan ik weet dat ze effectief zijn. Daarvoor put ik uit vele bronnen en laat ik me inspireren door verschillende experts en denkers. Ook mijn eigen levenservaring breng ik in, op een manier die geen afbreuk doet aan jouw unieke verhaal.

Toen ik voor een hele belangrijke keuze stond heeft de coaching mij enorm ondersteund. Ik leerde hoe ik dicht bij mijn eigen behoeften en grenzen kon blijven en kreeg handvatten en oefeningen die mij hielpen om met een heldere blik naar mijzelf en mijn situatie te kijken.

Suzanne, 31

Je kiest bij mij voor coaching die je brengt tot de kern van wat je wilt en van wat je daarin eventueel nog belemmert. Je doet wat voor jou werkt met als uitgangspunt dat alle antwoorden in jou te vinden zijn – hoewel het kan lijken alsof dat niet zo is. Het is de bedoeling dat je door de coaching steeds meer kracht en energie ervaart zodat je – voor je het weet – geen coaching meer nodig hebt. Mijn uitgangspunt is korte coaching voor blijvend resultaat. Na elke sessie bepaal jij of en hoe je verder wilt.

Ik werkte aan een stappenplan terwijl ik van een afstandje naar mijn patronen leerde kijken.

Lara, journalist, 28

Ben je nieuwsgierig geraakt? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op voor een kennismakingsgesprek per telefoon. Dit gesprek is gratis.

Gratis telefonische kennismaking? Neem contact op.

© Noortje van Deursen | praktijk voor wandelcoaching, Rotterdam, Kralingse Bos.