Voor jou?

Welk thema speelt er bij jou? Kijk in het lijstje hieronder of jouw thema er tussen staat. Je kunt ook meteen een gratis telefonische kennismaking in mijn agenda zetten via de oranje knop. Onder de lijst met thema’s vind je een korte tekst over mijn manier van werken. Wat je krijgt en wat het kost lees je hier.

Thema’s voor wandelcoaching

Ervaringen van coachees (slider):

Ria, 65
Noortje liet zich niet meetrekken in mijn haast. Zij liet me ademhalen, naar de natuur kijken en luisteren. Zij bracht mij tot het inzicht dat ik met mijn analytische focus afstand had gecreëerd van mijn gevoel.
Madelon, 35
Ik heb de coaching als heel goed ervaren. Het was een goede manier om mijn gedachtenstroom te ordenen - ik weet beter wat ik wil/niet wil qua loopbaan. Voor mij was het wandelen een fijne manier om met elkaar te praten.
Cor, 49
Ik heb geleerd niet altijd in de volle versnelling te werken en inzicht gekregen in wat ik zelf creëer als obstakels. Ik kan mijn werk beter plannen en heb het plezier weer terug.
Erik 50
Erg fijn om stoom af te blazen bij iemand die geïnteresseerd luistert en de juiste vragen stelt. Ontspannen sfeer in het Kralingsebos. Prettig als je bij het eerste contactmoment een gevoel hebt dat het gaat klikken.
Ilonka, 52
Heel prettig. Doortastend en spiegelend. Ook het samenvatten tijdens het gesprek vond ik prettig (soms confronterend).
Joost, 28
Noortje is een heel sympathieke coach, stelt goede vragen en herkent mijn afweermechanismen. Ik voel me gehoord en serieus genomen.
Mark, 45
De coaching heeft mij meer acceptatie van onrust gebracht, bruikbare metaforen in het denken over relaties en veranderingen en meer inzicht in een aantal relatiepatronen. Noortje is aandachtig, vriendelijk en kan goed to-the-point doorvragen.
Petra, 45
Ik wilde herstellen van een burn-out, een positiever zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Daarnaast moest ik op zoek naar een nieuwe baan. De coaching heeft mij op al deze punten geholpen.
Carina, 40
Noortje straalt rust uit, kan goed luisteren, samenvatten, plat slaan en spreekt makkelijk in metaforen. Daarnaast geeft zij het gevoel de tijd te hebben en dat is erg fijn. Door de gesprekken voel ik mij gemotiveerd en gestimuleerd om zelf dingen op te pakken.
Marleen, 31
Na ons gesprek heb ik een verschil in mezelf gemerkt waardoor ik rustiger ben. Minder angst en somberheid of er beter mee om kunnen gaan. De sfeer, het wandelen in het bos, Noortjes manier van praten en hoe ze met mij reflecteerde, heb ik als heel positief en effectief ervaren. De oefeningen die we
Thera, 59
Ik heb mezelf leren meenemen in mijn afwegingen; ik leverde mezelf in. Noortje is begripvol, heeft een luisterend oor en geeft goede feedback op basis van haar intuïtieve gevoelens.
Rob, 28
Ik wilde problemen in mijn relatie oplossen. In een paar sessies heb ik veel geleerd. Vooral de hele persoonlijke aanpak en het steeds bijsturen op basis van mijn verhalen over echte situaties in mijn relatie vond ik fijn.

Iedereen heeft baat bij een coach

Iederéén kan een coach gebruiken; wie een coach inschakelt investeert in zichzelf. Ook als jouw leven op rolletjes loopt zet je met een coach net even die extra stappen om jezelf te blijven uitdagen. Een coach is iemand die je inschakelt om het beste in jou naar boven te halen. Een coach ondersteunt je, daagt je uit en moedigt je aan.

Ik ben perfectionistisch en heb de neiging om over mezelf te oordelen. Tijdens de coaching kwam ik er achter dat ik mijzelf in gedachten steeds strafte en belemmerde. Ik was er van overtuigd dat ik dat oordeel naar mezelf pas kwijt zou raken als ik mijn doelen bereikte. Van Noor leerde ik andersom te denken: minder oordelen, dan gaat de rest ook makkelijker. Een echte eye-opener. Ik werkte aan een stappenplan terwijl ik van een afstandje naar mijn patronen leerde kijken.

Lara, 28, journalist

De kern raken

Een goed gesprek raakt de kern. Welk thema er bij jou ook speelt, mijn begeleiding is er op gericht om de kern te raken. Als de kern geraakt is merk je dat; je voelt dat je een stap hebt gemaakt in je bewustwordingsproces, waardoor je gemakkelijker in beweging kunt komen. Een goed gesprek is ook een gesprek waarin jij je volledig gehoord, begrepen en uitgedaagd voelt. Het gesprek brengt je verder, zonder oordelen.

100% aandacht voor jou

Tijdens de wandelsessies is er 100% aandacht voor jou. Je ontvangt coaching op maat en niet volgens één methode. Zo weet je zeker dat de handvatten die je krijgt aangereikt, zijn afgestemd op jouw unieke behoefte. Ik gebruik technieken waarvan ik weet dat ze effectief zijn. Daarvoor put ik uit vele bronnen en laat ik me inspireren door verschillende experts en denkers. Ook mijn eigen levenservaring breng ik in, op een manier die geen afbreuk doet aan jouw unieke verhaal.

Toen ik voor een hele belangrijke keuze stond heeft de coaching mij enorm ondersteund. Ik leerde hoe ik dicht bij mijn eigen behoeften en grenzen kon blijven en kreeg handvatten en oefeningen die mij hielpen om met een heldere blik naar mijzelf en mijn situatie te kijken.

Sarah, 29

Je kiest bij mij voor coaching die je brengt tot de kern van wat je wilt en van wat je daarin eventueel nog belemmert. Je doet wat voor jou werkt met als uitgangspunt dat alle antwoorden in jou te vinden zijn – hoewel het kan lijken alsof dat niet zo is. Het is de bedoeling dat je door de coaching steeds meer kracht en energie ervaart zodat je – voor je het weet – geen coaching meer nodig hebt. Mijn uitgangspunt is korte coaching voor blijvend resultaat maar soms is een langer traject wenselijk. Na elke sessie bepaal jij of en hoe je verder wilt.

Ben je nieuwsgierig geraakt? Stuur mij een bericht of zet meteen een gratis telefonische kennismaking in mijn agenda. Ik help je graag!

© Noortje van Deursen | wandelcoach Rotterdam