The secret to getting ahead is getting started

The secret to getting ahead is getting started. Of Mark Twain het nou zei, of Agatha Christie, of geen van beide, daar gaat het niet om. Het is een lekkere zin met een goede boodschap.

Ik wil me niet geleerder voordoen dan ik ben. Van Mark Twain heb ik geen letter gelezen en met Agatha Christie heb ik alleen kennis gemaakt via de TV detective die ik als kind verslond: Miss Marple (de serie met Joan Hickson). De zin wordt aan hen toegeschreven maar of dat terecht is blijft onduidelijk en dat is ook niet waar het mij – als coach – om gaat.

The secret to getting ahead is getting started.

Een lekkere zin. Toch? Eenvoudige boodschap. Goed te onthouden. Waarheid als een koe. Nodigt uit tot actie.

Daarom heb ik hem op een kaartje laten drukken.

Misschien heb jij dat kaartje toevallig in handen gekregen en ben je daarom hier terechtgekomen. Of misschien kwam je per toeval op deze website terecht. Leuk! Want wie weet is ‘getting started’ voor jou wel een wandeling door het Kralingse Bos, met mij als jouw coach…

Getting started met een coach in het Kralingse Bos?

Ja!

Want al wandelend zet je letterlijk stappen in de door jou gewenste richting. Tijdens een wandelsessie heb ik 100% aandacht voor jou. Dat wordt vaak als bijzonder prettig ervaren. Maar een wandelsessie biedt natuurlijk meer. Energie. Inspiratie. Moed. Belangrijke inzichten. Kwartjes. Rust. Dat zijn een paar resultaten die anderen hebben ervaren. Welk effect een wandelsessie op jou heeft, hangt samen met het doel dat je nastreeft. Mijn uitgangspunt is korte coaching voor een blijvend resultaat. Het kan dus zijn dat je aan één wandelsessie al genoeg hebt. Of, wanneer je vraagstuk complexer is, heb je wellicht behoefte aan meer wandelingen of een traject op maat. Het is aan jou. Je bent welkom zo vaak je wilt.

Meer informatie over wandelcoaching?

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan doen? Kijk dan eens rond op deze website of neem contact met mij op. Naast wandelsessies bied ik online coaching per e-mail en trajecten op maat.