Oefening voor een beetje geluk

Als bedankje stuurde ik mijn klanten begin 2018 een oefening die ik zelf als leuk en effectief heb ervaren. Ik plaatste de oefening op deze site en sindsdien trekt hij aardig wat bezoekers. Het is een eenvoudige oefening waarmee je elke dag een paar minuten kunt stilstaan bij goede momenten. De oefening vergroot je inzicht in de mooie dingen die jij op dit moment in je leven hebt en kan daadwerkelijk bijdragen aan je geluk.

Bovendien maakt de oefening duidelijk welke dingen voor jou persoonlijk belangrijk zijn om je goed te kunnen voelen. Daarmee geeft hij je handvatten om goed voor jezelf te zorgen op moeilijkere momenten.

Om de oefening voor geluk te kunnen uitvoeren heb je alleen pen, papier en een paar minuten per dag nodig. Je kunt hieronder het PDF bestand downloaden, om zelf te gebruiken of met anderen te delen. Daar hoef je geen gegevens voor achter te laten en het is gratis. Hier is de link naar het PDF bestand:

Download leuke en effectieve oefening voor een beetje geluk.

Ben je nieuwsgierig naar wat ik als wandelcoach voor je kan betekenen? Mijn praktijk voor wandelcoaching is in Rotterdam. Neem een kijkje op deze website of zet een gratis telefonische kennismaking in mijn agenda: