Informatie voor werkgevers – oa verzuimpreventie

Zoekt u een coach voor uw werknemer? Bijvoorbeeld omdat deze vastloopt of omdat u vreest voor ziekteverzuim? Ik bied een aantal trajecten die voor werkgevers interessant zijn. Mijn betaalbare trajecten zijn óók aantrekkelijk voor kleinere werkgevers.

Coachingstrajecten voor werkgevers

Ik bied een aantal trajecten die voor werkgevers interessant zijn, waaronder verzuimpreventie-trajecten bij stress en/of werkdruk en coaching bij loopbaanvragen. Hieronder ziet u welke trajecten ik aanbied. Elk traject is maatwerk en kan worden afgestemd op de specifieke behoefte van de werkgever en de kandidaat.

Aantrekkelijk tarief, persoonlijke benadering

Als zelfstandig gevestigde coach heb ik een overzichtelijke en persoonlijke praktijk. Daardoor kan ik een tarief bieden dat lager ligt dan de tarieven van grote landelijke bureau’s. Een kort traject van 3 sessies kost ongeveer 350 euro exclusief BTW. Dit is inclusief het verkennen van de vraag en een telefonische kennismaking met de kandidaat. Afhankelijk van de invulling van het traject maak ik een transparante offerte voor u op.

Door de lage tarieven zijn de kosten van een coachingstraject – bijvoorbeeld in het kader van verzuimpreventie – óók voor kleine werkgevers te overzien.

Werkwijze

  • Vraag / behoefte verkennen
  • Telefonische kennismaking met kandidaat
  • Traject voorstel & offerte
  • Traject (op maat)
  • Afsluitend gesprek / evaluatie met kandidaat
  • Afsluitend gesprek / evaluatie met werkgever

Facturatie

Facturatie vindt plaats na akkoord op de offerte, aan het begin van het traject.

Het kan ook zijn dat u besluit het traject te betalen voor een werknemer, die mijn praktijk op eigen initiatief heeft gevonden. In dat geval stuur ik een factuur voor het aantal sessies dat ik met de coachee heb afgesproken. U ontvangt dan geen offerte. Afhankelijk van de behoefte en problematiek van de coachee start ik met een traject van 3 of 6 sessies. De factuur ontvangt u aan het begin van het traject. Als er na het traject nog sessies wenselijk zijn, zal ik de coachee vragen met u in overleg te gaan. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan.

Neem voor meer informatie contact met mij op, dan maken wij een bel-afspraak. Dit is gratis en vrijblijvend.