Informatie voor werkgevers – oa verzuimpreventie

Zoekt u een coach voor uw werknemer? Bijvoorbeeld omdat deze vastloopt of omdat u vreest voor ziekteverzuim? Ik bied een aantal trajecten die voor werkgevers interessant zijn. Mijn betaalbare trajecten zijn óók aantrekkelijk voor kleinere werkgevers.

Coachingstrajecten voor werkgevers

Kralingse Bos januari 2020
foto: Noortje | coach @ goedgesprek.com

Ik bied een aantal trajecten die voor werkgevers interessant zijn, waaronder verzuimpreventie-trajecten bij stress en/of werkdruk en coaching bij loopbaanvragen. Hieronder ziet u welke trajecten ik aanbied. Elk traject is maatwerk en kan worden afgestemd op de specifieke behoefte van de werkgever en de kandidaat.

Gratis telefonische kennismaking? Neem contact op.

Aantrekkelijk tarief, persoonlijke benadering

Als zelfstandig gevestigde coach heb ik een overzichtelijke en persoonlijke praktijk. Daardoor kan ik een tarief bieden dat lager ligt dan de tarieven van grote landelijke bureau’s. Een kort traject van 3 sessies kost ongeveer 395 euro exclusief BTW. Dit is inclusief het verkennen van de vraag en een telefonische kennismaking met de kandidaat. Afhankelijk van de behoefte en problematiek start ik meestal met een traject van 3 tot 6 sessies. Als er na het traject nog sessies wenselijk zijn, zal ik de coachee vragen met u in overleg te gaan of een voorstel doen. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan.

Door de lage tarieven zijn de kosten van een coachingstraject – bijvoorbeeld in het kader van verzuimpreventie – óók voor kleine werkgevers te overzien.

Werkwijze

  • Vraag / behoefte verkennen
  • Telefonische kennismaking met kandidaat
  • Traject voorstel
  • Coachingstraject
  • Afsluitend gesprek / evaluatie met kandidaat
  • Eventueel afsluitend gesprek / evaluatie met werkgever

Gratis telefonische kennismaking? Neem contact op.

Facturatie

Facturatie vindt plaats aan het begin van het traject. Desgewenst maak ik vooraf een offerte voor u op.

Het kan zijn dat u besluit het traject te betalen voor een werknemer die mijn praktijk op eigen initiatief gevonden heeft. In dat geval stuur ik de factuur in principe rechtstreeks naar uw werknemer. Ontvangt u liever de factuur op naam van uw onderneming? Neem dan contact met mij op.

Neem voor meer informatie contact met mij op, dan maken wij een bel-afspraak. Dit is gratis en vrijblijvend.