Gratis ontwikkeladvies in Rotterdam. Reserveer jouw plekje!

Helaas… de subsidie voor 2020 is op. In 2021 komt er misschien weer subsidie beschikbaar. Wil je in 2021 deelnemen aan het ontwikkeladvies? Laat het me weten! Ik plaats je dan op de lijst zodat ik je volgend jaar direct kan benaderen. Gebruik hiervoor het contactformulier.

Sinds 1 augustus kan ik je een gratis ontwikkeladvies in Rotterdam aanbieden! Dit kan dankzij de regeling NL leert door. Vanaf vandaag kun je je bij mij inschrijven voor dit gratis ontwikkeladvies. Het ontwikkeladvies is een mooie kans om bewust stil te staan bij je loopbaan. Normaal gesproken kost een vergelijkbaar traject rond 700 euro. Tel uit je winst!

Het ontwikkeladvies bestaat uit 3 gesprekken en een arbeidsmarktkansen-scan. Je hoeft er alleen wat tijd voor vrij te maken en jouw plekje te reserveren. De gesprekken geven inzicht in de stappen waarmee je jouw loopbaan en positie op de arbeidsmarkt kunt versterken. Het advies resulteert in een persoonlijk ontwikkelplan. Doordat het ontwikkeladvies wordt gesubsidieerd, kan ik je dit gratis aanbieden.

Gratis telefonische kennismaking? Neem contact op.

Voldoe jij aan de voorwaarden voor gratis coaching? 

  1. Heb je een Burgerservicenummer (BSN)?
  2. Ben je 18 jaar of ouder en heb je de AOW-leeftijd nog niet bereikt?
  3. Heb je er zin in om jouw mogelijkheden te verkennen met een coach?

Op alle vragen JA? Pak die kans! 

Je reserveert jouw plekje via onderstaande oranje knop. Als ik jouw gegevens ontvangen heb, neem ik snel telefonisch contact met je op. In het telefoongesprek kun je mij vertellen wat je uit de gesprekken wil halen en ervaren of er een klik is.

Gratis telefonische kennismaking? Neem contact op.

Is dit gratis ontwikkeladvies ook voor mij?

Ja! Als je aan bovenstaande voorwaarden voldoet tenminste. Het ontwikkeladvies is bedoeld voor iedereen die een gezonde positie wil hebben en houden op de arbeidsmarkt. Ook – misschien zelfs juist – als je momenteel goed op je plek zit is het goed om tijd vrij te maken om bewust stil te staan bij jouw toekomst. Wie ben je? Wat kan je? Wat wil je? Waar liggen je ontwikkelkansen in relatie tot de arbeidsmarkt? Dat zijn allemaal vragen die je nu gratis met mij kunt onderzoeken.

Waarom is dit ontwikkeladvies gratis?

De overheid vindt het belangrijk dat mensen blijven investeren in hun ontwikkeling. Het ontwikkeladvies is bedoeld om ervoor te zorgen dat jouw positie op de arbeidsmarkt sterk blijft. Het ontwikkeladvies maakt je meer bewust van jouw actuele mogelijkheden en helpt nagaan of – en zo ja welke – (online) scholing daarvoor nodig is. Ontwikkeladvies helpt ook als je belemmeringen ervaart, bijvoorbeeld door je gezinssituatie, de situatie op het werk, psychologische barrières of praktische belemmeringen zoals de nodigde (tijds)investering.

Wie geeft het gratis ontwikkeladvies?

Je kunt voor het gratis ontwikkeladvies terecht bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur die het ontwikkeladvies aanbiedt. De eisen die door de overheid worden gesteld aan de loopbaanadviseurs zijn: 

  • Heeft een mens- of organisatiegerichte opleiding afgerond op minimaal hbo-niveau, of minimaal een hbo-opleiding in een andere richting afgerond en aanvullende mens- of organisatiegerichte cursussen en trainingen afgerond;
  • Heeft minimaal drie jaar relevante werkervaring;
  • Verklaart zich te houden aan de gestelde gedragscode. 

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten om over jouw toekomst te praten!

Hartelijke groet,
Noor

Gratis telefonische kennismaking? Neem contact op.