Coaching in de natuur, Rotterdam

Hartelijk welkom in mijn praktijk voor coaching in de Rotterdamse natuur (wandelcoaching).

Ik bied het volgende aan:

Klik op de links hierboven om meteen naar de betreffende pagina te gaan of lees de korte toelichting onder de foto.

Coaching in het Kralingse Bos
Kralingse Bos maart 2022

Coaching bij diverse vraagstukken

Al wandelend in het prachtige bos reflecteren op wat jou bezighoudt. Je bewust worden van patronen en vervolgens die patronen doorbreken. Of samen onderzoeken welke kant je op wil met je leven. Eigenlijk is haast elke vraag geschikt voor wandelcoaching. De duur van het traject en de frequentie van de wandelingen bepalen we samen. Of je nu 1 keer wil wandelen of 100 keer, het kan. Lees via deze link meer over wandelcoaching bij diverse vraagstukken of zet meteen een gratis telefonische kennismaking in mijn agenda.

Coaching bij burn-out

Wandelen werkt herstellend als je last hebt van burn-out klachten. Aan de hand van een vragenlijst en het kennismakingsgesprek schatten we samen in wat nodig is. Leggen we het accent op herstellen en ruimte maken voor herstel? Is er genoeg energie om onderliggende patronen te onderzoeken? Ben je aan het herstellen en wil je reflecteren op de dagelijkse praktijk? Heb je de confrontatie met je klachten al kunnen verwerken? Dit zijn allemaal vragen die aan bod kunnen komen. We streven naar herstel, bewustwording en verandering. Bij burn-out klachten raad ik een traject aan van tenminste 6 wandelsessies. Vaak is je werkgever bereid de kosten te dragen. Lees via deze link meer over coaching bij burn-out of zet meteen een gratis telefonische kennismaking in mijn agenda.

Coaching voor uw medewerker

Heeft uw medewerker last van stress door persoonlijke omstandigheden of door werkdruk? Of is er al sprake van verzuim door burn-out klachten? Overweeg dan extra ondersteuning door met wandelsessies. Wandelen met een coach kan worden ingezet om te voorkomen dat uw medewerker langdurig uitvalt of om de re-integratie te ondersteunen. De begeleiding richt zich op herstel, bewustwording en verandering. Een traject kost tussen 500 en 3200 euro exclusief BTW afhankelijk van de situatie en het aantal benodigde wandelsessies. Lees via deze link meer over coaching voor uw medewerker of zet een gratis telefonische kennismaking in mijn agenda.

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact met mij op als je meer wil weten over de mogelijkheden.

Hartelijke groet,
Noortje van Deursen
Wandelcoach in Rotterdam

© Noortje van Deursen | wandelcoach Rotterdam