Coaching in de natuur, Rotterdam

Hartelijk welkom in praktijk Noortje van Deursen voor Coaching in de natuur in Rotterdam (Kralingse Bos). Ga direct naar de hoofdpagina over Wandelcoaching in Rotterdam of lees hier verder.

Je kunt in mijn praktijk terecht voor Coaching in de natuur:

Klik op de links hierboven om meteen naar de juiste pagina te gaan of lees eerst de korte toelichting onder de foto.

Coaching in het Kralingse Bos
Kralingse Bos maart 2022

Coaching in de natuur bij diverse vraagstukken

Al wandelend in het prachtige bos reflecteer je op wat jou bezighoudt. Je wordt je bewust van patronen en leert die patronen vervolgens doorbreken. De duur van het traject en de frequentie van de wandelingen bepalen we samen. Of je nu 1 keer wil wandelen of 100 keer, het kan. Lees via deze link meer over Wandelcoaching of boek meteen een gratis telefonische kennismaking.

Coaching bij burn-out

Wandelen bij burn-out klachten werkt herstellend. In het kennismakingsgesprek schatten we samen in wat nodig is. Leggen we het accent op herstellen en ruimte maken voor herstel? Is er genoeg energie om onderliggende patronen te onderzoeken? Ben je aan het herstellen en wil je reflecteren op de dagelijkse praktijk? Heb je de confrontatie met je klachten al kunnen verwerken? Allemaal vragen die aan bod kunnen komen. We streven naar herstel, bewustwording en verandering. Bij Burn-out klachten raad ik een traject aan van tenminste 6 wandelsessies. Vaak is je werkgever bereid de kosten te dragen. Lees via deze link meer over Wandelcoaching bij Burn-out of boek meteen een gratis telefonische kennismaking.

Coaching voor uw medewerker

Heeft uw medewerker last van stress door persoonlijke omstandigheden of door werkdruk? Of is er al sprake van verzuim door Burn-out klachten? Overweeg dan extra ondersteuning met wandelcoaching. Wandelen met een Coach kan worden ingezet om te voorkomen dat uw medewerker langdurig uitvalt of om de re-integratie te ondersteunen. De begeleiding richt zich op herstel, bewustwording en verandering. Een traject kost tussen 500 en 3200 euro exclusief BTW afhankelijk van de situatie en het aantal benodigde wandelsessies. Lees via deze link meer over Coaching voor uw medewerker of zet een gratis telefonische kennismaking in mijn agenda.

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact op als je meer wil weten over de mogelijkheden.

Hartelijke groet,
Noortje van Deursen
Wandelcoach in Rotterdam

© Noortje van Deursen | Wandelcoach Rotterdam