Coaching

Coaching in het Kralingse Bos te Rotterdam

Hartelijk welkom in mijn praktijk voor wandelcoaching. Je kunt hier terecht voor:

Wandelcoaching Rotterdam

Al wandelend in het prachtige bos reflecteren op wat jou bezighoudt. Je bewust worden van patronen en vervolgens die patronen doorbreken. Of samen onderzoeken welke kant je op wil met je leven. Eigenlijk is haast elke vraag geschikt voor wandelcoaching. De duur van het traject en de frequentie van de wandelingen bepalen we samen. Of je nu 1 keer wil wandelen of 100 keer, het kan. Lees via deze link meer over wandelcoaching of zet meteen een gratis telefonische kennismaking in mijn agenda.

Wandelcoaching bij burn-out

Wandelen werkt herstellend als je last hebt van burn-out klachten. Aan de hand van een vragenlijst en het kennismakingsgesprek schatten we samen in wat nodig is. Leggen we het accent op herstellen en ruimte maken voor herstel? Is er genoeg energie om onderliggende patronen te onderzoeken? Ben je aan het herstellen en wil je reflecteren op de dagelijkse praktijk? Heb je de confrontatie met je klachten al kunnen verwerken? Dit zijn allemaal vragen die aan bod kunnen komen. We streven naar herstel, bewustwording en verandering. Bij burn-out klachten raad ik een traject aan van tenminste 6 wandelsessies. Vaak is je werkgever bereid de kosten te dragen. Lees via deze link meer over wandelcoaching bij burn-out of zet meteen een gratis telefonische kennismaking in mijn agenda.

Wandelcoaching voor uw medewerker

Heeft uw medewerker last van stress door persoonlijke omstandigheden of door werkdruk? Of is er al sprake van verzuim door burn-out klachten? Overweeg dan extra ondersteuning met wandelsessies. Wandelsessies kunnen worden ingezet om te voorkomen dat uw medewerker langdurig uitvalt of om de re-integratie te ondersteunen. De wandeltrajecten richten zich op herstel, bewustwording en verandering. Een traject kost tussen 400 en 3200 euro exclusief BTW afhankelijk van de situatie en het aantal benodigde wandelsessies. Lees via deze link meer over wandelcoaching voor uw medewerker of zet een gratis telefonische kennismaking in mijn agenda.

© Noortje van Deursen | praktijk voor wandelcoaching, Rotterdam, Kralingse Bos