Missie Goed Gesprek Coaching

Wezenlijk bijdragen aan jouw geluk, dat is mijn missie.

Wat is geluk?

Geen paniek :-). Je hoeft niet de hele tijd gelukkig te zijn. Voortdurend geluk nastreven kan je zelfs ongelukkig maken. Geluk is een beleving. Hoe gelukkig vóel jij je op een schaal van 0 tot 10? Kun je die vraag beantwoorden voor bijvoorbeeld je werk, de liefde, je leefomstandigheden en je familie?

Geluk is niet de optelsom van je prestaties. Geluk betekent niet dat ongeluk verdwijnt. Je leven is voortdurend in beweging en je hebt niet alles in de hand. Geluk is weten waar je wél invloed kunt uitoefenen. Hoe meer geluk jij genereert, hoe groter je veerkracht wanneer zich een ongelukkige situatie voordoet.

Heb je genoeg lef om meer geluk in je leven na te streven? Geloven in geluk vergt lef. Wanneer je gedurfde dromen hebt ligt falen op de loer en wie voelt zich daar nu lekker bij? Daarom kiezen heel veel mensen voor de gebaande paden en voor de veilige route. Wil je meer dan dat? Ga dan op avontuur!

Wil je weten met wie je te maken hebt?

Ik ben open over mijn ervaringen en kwetsbaarheden, maar in mijn werk als coach alleen als dat nuttig is voor het proces van de ander. Vraag me daarom gerust naar mijn eigen verhaal als dat jou helpt bij het kiezen van een coach. Op deze plek zal ik er niet diep op ingaan.

wandelcoach Rotterdam Kralingse Bos Noortje

Een slingerpad heeft mij gebracht waar ik nu sta. De gebaande paden heb ik nooit bewandeld.

Zo lang ik me kan herinneren ben ik enorm nieuwsgierig naar wat mensen beweegt. Ik koos een studie die perfect aansloot bij die nieuwsgierigheid: Kunst en cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Een studie met een brede oriëntatie. Alle vakken die me interesseerden kwamen er in terug. Na deze studie heb ik vanuit diezelfde nieuwsgierigheid verschillende sectoren onderzocht. De culturele sector, de zorg, een architectenbureau en de financiële sector. Tussendoor deed ik freelance werk en volbracht ik een mooie solo reis door ondermeer Azië.

Waar ik ook kwam en wat ik ook deed. De nieuwsgierigheid voor mensen en een enorme drive om dingen te verbeteren voerden altijd de boventoon. In 2011 besloot ik die eigenschappen in een professioneel jasje te steken door een opleiding tot Integratief Coach en Counselor te volgen aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Het was het moment waarop ik ontdekt had wat liefde voor jezelf inhoudt. Dat vind je misschien kriebelig klinken, maar de uitwerking is heel tastbaar: als je op de juiste manier in jezelf investeert gaat dat wat je ècht wil steeds makkelijker.

Om mij als professional te blijven ontwikkelen investeer ik in trainingen, vakliteratuur, workshops, supervisie door andere professionals, intervisie en meer.

Noor raakte bij mij een bewustzijn dat ik altijd al had, maar waar ik zelf niet bij kon komen.

Manon, 35

De creatieve ‘flow’ die ik altijd al in mij had, stroomt eindelijk.

Chris, 28

Noor heeft het talent om in zeer korte tijd tot de kern van het probleem te komen.

Claudia, 42

Kennismaken?

Ben je benieuwd of er een klik is en wil je kennismaken? Zet dan een gratis kennismakingsgesprek in mijn agenda.

© Noortje van Deursen | Wandelcoach Rotterdam