Burn-out Coach Rotterdam Kralingse Bos

Wil je herstellen van stress en Burn-out klachten? En ben je benieuwd wat wandelen met een Burn-out Coach voor je kan doen? Als je Burn-out klachten signaleert, dan is het is goed om deze serieus te nemen en te onderzoeken hoe je ze kunt verminderen. Ik help je daar graag bij.

Herstellen van stress in de natuur

Bij een Burn-out is er gedurende een langere periode fysieke en mentale roofbouw gepleegd. De druk (om door te gaan, vol te houden, te presteren etc.) bleef lange tijd groot, zonder dat er genoeg tijd was om te herstellen. Daardoor zijn fysiologische processen ontregeld geraakt, met lichamelijke en mentale klachten als gevolg, zoals:

Om te herstellen moet deze ontregeling worden doorbroken. Als Burn-out Coach werk ik volgens de Chornische Stress Reversal (CSR) methode. Deze methode richt zich in eerste instantie vooral op herstel. De natuur werkt herstellend voor je brein, daarom combineer ik de CSR aanpak met Wandelcoaching in de natuur.

De balans tussen inspannen en ontspannen

Vaak wordt een Burn-out als een mentaal probleem gezien maar om er weer bovenop te komen zul je moeten starten bij het herstellen. De Coaching helpt je om de balans tussen inspannen en ontspannen te verbeteren. Daarnaast onderzoeken we welke patronen, ideeën en gedragingen jou belemmeren.

Als meetinsturment gebruik ik de ‘vragenlijst stressklachten’. De scores geven snel een beeld van de mate waarin jij stressklachten ervaart. Daarnaast laat de vragenlijst zien of ik op dit moment de juiste professional ben om jou te helpen. Soms is een doorverwijzing nodig, naar de huisarts of een psycholoog. De vragenlijst is een handig instrument maar je kiest zelf of je hem wil inzetten.

Wat kost het?

Kijk voor de actuele tarieven op de pagina tarieven. Een wandeling duurt +/- een uur. Hoeveel sessies je nodig hebt en wat de duur van jouw traject zal zijn bepalen we samen. Als je de coaching zelf bekostigt hanteer ik een ander tarief dan wanneer je werkgever betaalt.

Vergoeding Burn-out Coaching door werkgever mogelijk

Sommige werkgevers vergoeden de kosten van een Burn-out Coach. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw werkgever. Meer informatie vind je op de pagina met info voor werkgevers.

© Noortje van Deursen | Wandelcoach Rotterdam, Kralingse Bos