Gratis ontwikkeladvies in Rotterdam. Reserveer jouw plekje!

Sinds 1 augustus kan ik je een gratis ontwikkeladvies in Rotterdam aanbieden! Dit kan dankzij de regeling NL leert door. Vanaf vandaag kun je je bij mij inschrijven voor dit gratis ontwikkeladvies. Het ontwikkeladvies is een mooie kans om bewust stil te staan bij je loopbaan. Normaal gesproken kost een vergelijkbaar traject rond 700 euro. Tel uit je winst!

Het ontwikkeladvies bestaat uit 3 gesprekken en een arbeidsmarktkansen-scan. Je hoeft er alleen wat tijd voor vrij te maken en jouw plekje te reserveren. De gesprekken geven inzicht in de stappen waarmee je jouw loopbaan en positie op de arbeidsmarkt kunt versterken. Het advies resulteert in een persoonlijk ontwikkelplan. Doordat het ontwikkeladvies wordt gesubsidieerd, kan ik je dit gratis aanbieden.

Gratis telefonische kennismaking? Neem contact op.

Voldoe jij aan de voorwaarden voor gratis coaching? 

  1. Heb je een Burgerservicenummer (BSN)?
  2. Ben je 18 jaar of ouder en heb je de AOW-leeftijd nog niet bereikt?
  3. Heb je er zin in om jouw mogelijkheden te verkennen met een coach?

Op alle vragen JA? Pak die kans! 

Je reserveert jouw plekje via onderstaande oranje knop. Als ik jouw gegevens ontvangen heb, neem ik snel telefonisch contact met je op. In het telefoongesprek kun je mij vertellen wat je uit de gesprekken wil halen en ervaren of er een klik is.

Gratis telefonische kennismaking? Neem contact op.

Is dit gratis ontwikkeladvies ook voor mij?

Ja! Als je aan bovenstaande voorwaarden voldoet tenminste. Het ontwikkeladvies is bedoeld voor iedereen die een gezonde positie wil hebben en houden op de arbeidsmarkt. Ook – misschien zelfs juist – als je momenteel goed op je plek zit is het goed om tijd vrij te maken om bewust stil te staan bij jouw toekomst. Wie ben je? Wat kan je? Wat wil je? Waar liggen je ontwikkelkansen in relatie tot de arbeidsmarkt? Dat zijn allemaal vragen die je nu gratis met mij kunt onderzoeken.

Waarom is dit ontwikkeladvies gratis?

De overheid vindt het belangrijk dat mensen blijven investeren in hun ontwikkeling. Het ontwikkeladvies is bedoeld om ervoor te zorgen dat jouw positie op de arbeidsmarkt sterk blijft. Het ontwikkeladvies maakt je meer bewust van jouw actuele mogelijkheden en helpt nagaan of – en zo ja welke – (online) scholing daarvoor nodig is. Ontwikkeladvies helpt ook als je belemmeringen ervaart, bijvoorbeeld door je gezinssituatie, de situatie op het werk, psychologische barrières of praktische belemmeringen zoals de nodigde (tijds)investering.

Wie geeft het gratis ontwikkeladvies?

Je kunt voor het gratis ontwikkeladvies terecht bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur die het ontwikkeladvies aanbiedt. De eisen die door de overheid worden gesteld aan de loopbaanadviseurs zijn: 

  • Heeft een mens- of organisatiegerichte opleiding afgerond op minimaal hbo-niveau, of minimaal een hbo-opleiding in een andere richting afgerond en aanvullende mens- of organisatiegerichte cursussen en trainingen afgerond;
  • Heeft minimaal drie jaar relevante werkervaring;
  • Verklaart zich te houden aan de gestelde gedragscode. 

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten om over jouw toekomst te praten!

Hartelijke groet,
Noor

Gratis telefonische kennismaking? Neem contact op.

Heb ik burnout klachten?

Ervaar je stress en wil je weten of je te maken hebt met burnout klachten? Kijk dan eens of jij jezelf herkent in onderstaande lijst met symptomen van burnout.

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die je kunnen helpen bij het voorkomen en herstellen van burnout. Als wandelcoach in Rotterdam ben ik één van die mensen. Jou op weg helpen naar meer geluk en flow in je leven heb ik tot mijn missie gemaakt. Je bent daarom van harte welkom voor een gratis telefonische kennismaking.

lees meer…

Japans bosbad met De Correspondent

Vandaag verscheen er een leuk stuk in De Correspondent van Arjen van Veelen die met mij door het Kralingse Bos wandelde. De titel van het stuk (de link vind je hieronder) is: ‘Fuck the system, maak een boswandeling’. In het stuk beschrijft Arjen ondermeer hoe hij zijn bosbad met mij ervaren heeft.

Het zogenaamde bosbaden (zo noem ik dat overigens zelf niet) is een heel klein, maar wezenlijk onderdeel van de wandelsessies die ik als coach bied. Het gaat hierbij om het loskomen van de dagelijkse pace, met behulp van het bos en je zintuigen.

lees meer…

Lege inbox? Lekker! Zo doe je dat.

Al weken geen lege inbox gezien? Zonde! Een lege inbox geeft rust, grip en voldoening. Dus hoe houd je die inbox in toom? Hier is een handig lijstje dat helpt.

Voor je begint. Bedenk dat een lege inbox meestal geen doel op zich is maar een middel tot een ander doel. Merk je dat je geobsedeerd raakt door een lege inbox dan is dat waarschijnlijk een teken dat je het grotere geheel uit het oog verliest. Als dat het geval is raad ik je aan om te reflecteren op hoe jij op dit moment in je werk zit. Als je werkdagen regelmatig ervaart als ‘de dag doorkomen’ of ‘overleven’ of ‘een struggle’ dan is het tijd voor verandering. Onderzoek wat er nodig is en trek op tijd aan de bel. Je wil chronische stress en burn-out voorkomen.

lees meer…

Wandelcoach burn-out Rotterdam

Heb je last van burn-out klachten en wil je een burn-out voorkomen? Als je burn-out klachten signaleert, dan is het is goed om ze serieus te nemen en te onderzoeken wat jij voor jezelf kunt doen om ze te verminderen. Als coach help ik je daarbij. 

Uit een aantal onderzoeken blijkt dat de natuur herstellend werkt, vooral bij stress. Wil je herstellen van jouw stress of burn-out klachten? En lijken wandelsessies in de natuur je prettig? Neem dan contact met mij op, zodat jouw herstel in gang gezet kan worden. Een telefonische kennismaking is gratis.  De wandelsessies vinden plaats in het Kralingse Bos in Rotterdam.

Gratis telefonische kennismaking? Neem contact op.

lees meer…

Bregje Hofstede over haar burn-out in De herontdekking van het lichaam

In ‘De herontdekking van het lichaam’ vertelt Bregje Hofstede over haar burn-out en neemt ze je mee op een zoektocht langs allerlei bronnen, naar het wezen van de burn-out en naar manieren om ervan te herstellen. Voor lotgenoten is het een intelligent geschreven, niet al te dik boek. Een persoonlijk verhaal, met herkenbare elementen. Voor anderen geeft het een interessant inkijkje in de belevingswereld van iemand die een burn-out doormaakt.

lees meer…

Oefening voor een beetje geluk

Als bedankje stuurde ik mijn klanten dit jaar een oefening, die ik zelf als leuk en effectief heb ervaren. Het is een eenvoudige oefening, waarmee je elke dag een paar minuten kunt stilstaan bij goede momenten. De oefening vergroot je inzicht in de mooie dingen die jij op dit moment in je leven hebt en kan daadwerkelijk bijdragen aan je geluk. 

lees meer…