Afspraken, betaling, vertrouwelijkheid

Op deze pagina lees je waar je mee akkoord gaat als je besluit om je door mij te laten coachen, met betrekking tot afspraken, betaling en vertrouwelijkheid.

Afspraak verplaatsen of annuleren

Afspraken kun je tot 12 uur van te voren kosteloos annuleren of verplaatsen. Neem in alle andere gevallen even contact met mij op. Je kunt me het beste bereiken via e-mail.

Facturatie / betaling

Facturatie gebeurt na een sessie. Je ontvang daarvoor een factuur per mail. Betaalt je werkgever het traject? Dan ontvangt deze de factuur in principe voorafgaand aan het traject.

Vertrouwelijkheid

Alles wat wij bespreken is vertrouwelijk. Alleen met jouw toestemming deel ik informatie met eventuele andere betrokkenen. Ook als ik omwille van mijn professionele ontwikkeling informatie deel in supervisie, leertherapie of intervisie, blijft die informatie vertrouwelijk.

Gelijkwaardigheid

Je gaat de sessie(s) aan op basis van gelijkwaardigheid en kunt volledig verantwoordelijk gehouden worden voor beslissingen en handelingen die jou aangaan.

Ontevreden

Mijn missie is om jou zo goed mogelijk te helpen. Het is dus de bedoeling dat je tevreden bent over mijn begeleiding en dat je merkt dat je vooruitgaat met betrekking tot de resultaten die je voor ogen hebt.  Het kan echter zijn dat je niet helemaal tevreden bent of dat ik niet precies bied wat je zoekt. Daar is helemaal niks mis mee, dus laat het me gerust weten, zodat we de coaching op een prettige manier kunnen afsluiten. Misschien kan ik je doorverwijzen naar een goede professional in mijn netwerk.

Privacyverklaring

Ik deel zonder toestemming uitsluitend persoonsgegevens met andere partijen wanneer dit nodig is voor administratieve processen zoals facturatie, het aanvragen van tests en de analyse van het websitebezoek.  Neem kennis van de privacyverklaring op de pagina over cookies.

© Noortje van Deursen | Wandelcoach Rotterdam